Rocker Vašek Noid Bárta se v pondělí tajně oženil se svou přítelkyní Gábinou Dvořákovou. S tou se před koncem loňského roku rozešli, aby se za tři týdny zase sešli. Modelka vzápětí na to otěhotněla a od Noida dostala zásnubní prsten.

O tom, že se bude ženit, ihned informoval svou bývalou manželku Lucii Bílou, která má z Vaška radost. „Už jsem mu přála, a přeju mu štěstí, ale hlavně zdravé miminko,“ reagovala na Noidův sňatek s Gábinou Bílá. Ještě když byla za rockera provdaná, moc si přáli dítě, ale vzhledem k její nemoci, to nebylo možné. Stejně tak byla mezi prvními, která věděla, že Noid bude už za tři měsíce otcem.

Naopak jeho bývalá přítelkyně Eliška Bučková, se kterou Noid žil dva roky, nevěděla o jeho dítěti nebo svatbě vůbec nic. „Vůbec nevím, že se oženil. My už nejsme v kontaktu. Ale přeju mu hodně štěstí do manželského života,“ vzkázala Noidovi prostřednictvím Blesk.cz překvapená Bučková.

O svatbě se tak dozvěděla až od novinářů, stejně tak jako o Gábinině těhotenství. To se jí tenkrát krapet dotklo. „Dozvěděla jsem se to z médií, což mě teda docela mrzelo. Lucka to třeba věděla. Ale je to jejich věc, hlavně, aby bylo miminko zdravý,“ svěřila se tehdy modelka.