První fotka, kterou jen pár hodin po porodu poslal hrdý tatínek Michal Hrdlička na Twitter, mluvila za vše. Čerstvě narozená holčička na ní má velké, červené rty, které jsou spolu se širokým úsměvem poznávacím znakem moderátorky Lucie Bohryové.

Blonďatou kštici po mamince ale nemá. "Zatím je tmavovlasá, což je určitě po Míšovi, po mně rozhodně ne. Ale v obličejíčku to se nedá ještě říct, to se bude měnit. Uvidí se až časem,"svěřila se Lucie v pořadu Volejte Novu.

A jak to bylo s plánováním jmen? Michal před časem vypustil do médií, že by si přál své první dítě pojmenovat Diego. Tím zároveň naznačil, že budou mít kluka a všechny tak dokonale zmátl. Nakonec to byl on, kdo orodoval za česky znějící jméno.

"Nakonec jsme dospěli ke jménu Linda, které uspokojuje moje představy, že to zní typicky česky, i ty Lucky, že to zní i světově," řekl Michal. Vyhnuli se tak současnému trendu, při kterém se velká část malých českých dětí jmenuje Quentin, Vivien nebo Maxíček, nehledě na příjmení Vomáčková nebo třeba Hrdlička.