„S nejistotou, bez managementu, bez peněz, bez muže, s děťátkem. Dobře jsem si to navařila, to je fakt...“ zoufá si dcera Karla Černocha (†64) na sociální síti.

Nečekaná zrada

Přitom je to jen pár týdnů, co vyplula na povrch informace, že je Tereza v očekávání. Nastávající maminka zarputile odmítala prozradit jméno otce dítěte a slíbila, že se je všichni dozvědí až po porodu. Jenže zpěvačce se nyní zhroutil svět. Přítel se na ni totiž vykašlal a z ní bude matka - samoživitelka! „Jsem na to sama a nedávám to,“ vypisuje se Tereza na sociální síti ze svých splínů.

K její depresivní náladě přispěli také kamarádi muzikanti, pro které je žena v pokročilém stadiu těhotenství pouze na obtíž. „Pochopila jsem, že jsem zcela ignorována, a tak jsem smutně v tichosti odešla pryč, domů. Připadala jsem si jak totální solitér a idiot,“ postěžovala si Tereza. A vyslala do světa tenhle drsný vzkaz: „S těhotnýma nikam nelez, budou tě jen sr*t!“

Bez chlapa i obživy

Podle zjištění Blesku nemá zpěvačka se svou kapelou Skupina aktuálně naplánované žádné koncerty, takže není divu, že si stěžuje na nedostatek peněz. Uživit sebe a miminko pro ni nebude vůbec jednoduché.