Fotbalista rok neplatil výživné na děti Tomasse (14) a Veroniku (19) z předchozího manželství s Renátou Řepkovou (40). Jeho dluh mu narostl až na neuvěřitelný milion korun! Vše vyvrcholilo před třemi týdny, když do luxusní vily v Černošicích, kde s novou rodinou bydlí, naběhla parta exekutorů. Jeho druhá žena Vlaďka Řepková (32) totiž při odjezdu se synem do školky jednoho ze zasahujících úředníků robustním vozem srazila!

Vše mu vrátí

„Podle aktuálních informací dotyčný uhradil více než milionový dluh na výživném pro dvě děti. Movité věci, které byly zajištěny v rámci soupisu, tedy nebudou zpeněžovány za účelem umoření pohledávky, ale budou navráceny,“ řekla Blesku mluvčí Exekutorské komory Petra Báčová.

Řepka se tak dočká nejen zabaveného zánovního Mercedesu GL 350 za víc než dva miliony, ale i čtyřkolky, nářadí, rybářských prutů, fotbalových trofejí a dalších věcí. A snad i klidu v manželství.

Manželská krize

Kvůli jeho finančním problémům totiž panovaly mezi ním a Vlaďkou velmi napjaté vztahy. „Tomáš musí vyřešit své problémy, jinak to nejde...,“ naléhala na manžela modelka zhroucená z incidentu s vykonavatelem exekuce, kvůli kterému teď čelí trestnímu oznámení pro ublížení na zdraví, jež na ni podala Exekutorská komora ČR.

Odložený soud

Exmanželé se včera opět sešli u soudu. Řepka žádal o snížení výše alimentů na syna Tomassa (13). Nenávist mezi rodiči je ovšem až hmatatelná. „Nevím, jestli Tomáš přijde, nekomunikujeme spolu. A vzhledem k tomu, že zde jde o syna, nebudu se k případu vyjadřovat,“ řekla Blesku Renáta.

Stejně skoupý na slovo byl i fotbalista. „Bez komentáře,“ procedil mezi zuby při příchodu do budovy soudu. Jednání bylo kvůli věku Tomassa neveřejné, podle informací Blesku však mělo být z procesních důvodů odloženo. Výhodu tím v tuto chvíli získává matka, neboť konečné rozhodnutí ve věci se oddaluje.