Benefiční zápas někdejšího reprezentanta Tomáše Ujfalušiho (36) v Rýmařově navštívilo přibližně dva tisíce lidí. Mezi nimi si proplétala cestu Yvetta Blanarovičová (50), kterou by v její růžové teplákovce jen málokdo přehlédl.

"Netušila jsem, že tu bude tolik lidí a fotograf," špitla Blanarovičová své kamarádce. A jako klíště se pověsila za Radka Šírla (33), fotbalistu Bohemians 1905 se zkušenostmi z pražské Sparty i ruského Petrohradu. Hlavně aby se jí nikam neztratil. Po jeho boku se pohybovala takřka neustále.

Za sebou má přitom Yvetta několik vztahů - s divadelníkem Pavlem Tomanem, se kterým má syna Matyáše, s muzikantem Marcem Pillem (35) či hokejistou Tomášem Hornou (33). Jak je vidět, je tak trochu na mladší...

"Určitě spolu něco mají. I když je o dost starší," řekl Aha! o Blanarovičové a Šírlovi jeden z rýmařovských fotbalistů. Yvetta s "Bohemákem" zůstala až do konce akce, než se společně vytratili do krásné letní noci.

V Rýmařově přitom bylo pořádně živo. Po zápase se totiž fotbalisté chopili skleniček i cigárek. Do fotbalové penze doprovodili Ujfalušiho třeba Milan Baroš, Marek Jankulovski, Vladimír Šmicer či Zdeněk Grygera.