Zpěváka a kytaristu Mišíka, známého třeba ze skupin Blue Effect a Etc, opět stihly zdravotní problémy. Tentokrát jde podle idnes.cz o trombózu, která postupuje z jeho levé nohy dál. "Naštěstí na ni lékaři přišli včas a nedostala se do srdce," řekl serveru Mišíkův manažer Šimon Kotek.

Mišík měl tento týden ve čtvrtek koncertovat, místo toho ho však sanitka odvezla do nemocnice, kde si ještě několik dní určitě pobude. Fanoušci si tak na jeho návrat na pódia musí počkat.

"Koncerty do konce června budou muset být přesunuty, nebo zrušeny. Vladimír Mišík je hospitalizován cca do 20.6.. Následovat bude rekonvalescence. Další postup nebyl lékaři zatím určen. Všichni doufáme, že od začátku července opět bude moct Vladimír koncertovat," stojí v upozornění na Mišíkových stránkách.

Zatímco v květnu měl Mišík zánět hlasivek, nyní má problémy trochu jiného druhu. Na pódiích tak nyní rodinnou tradici drží jen Mišíkův syn a hudební objev Adam, který dokazuje, že jablko skutečně mnohdy nepadá daleko od stromu. Mladý Adam však nyní i přes ujišťování o stabilizovaném stavu svého otce trne, co s Mišíkem seniorem bude.