Výživné na dceru Veroniku Řepka prý neplatil z toho důvodu, aby si uvědomila, že vztah mezi otcem a dcerou není jen o penězích. Veronika Tomáše totiž zavrhla ve chvíli, kdy je opustil a začal žít s modelkou Vlaďkou Erbovou.

"Vždycky jsem jim dával vše, co potřebovali. Možná i víc. Ale necítil jsem žádnou zpětnou vazbu. Veronika se najednou z ničeho nic změnila a začala se se mnou bavit, jako bych byl její kamarád a ne její otec. A zvrtlo se to do té pozice, že už to začalo být jen o těch penězích. Tak jsem řekl stop, že věcného vola jim dělat nebudu," svěřil se Řepka v rozhovoru pro Top Star magazín.

Mrzí ho, že si Veronika neváží peněz, ale chce jich stále víc. Dokonce prý propadla ve škole, což Řepku stálo půl milionu korun a vůbec to neřešila. Dál po něm chtěla peníze. Teď mu svítá naděje, že vzhledem k tomu, že už je jeho dcera dospělá a brzy dostuduje střední školu, zbaví se těchto závazků v podobě alimentů.

"Doufám, že moje dcera odmaturuje, že se jí to podaří. Je dospělá a bude se také muset začít starat o sebe. Samozřejmě nějakou dobu jí alimenty ještě zase asi platit budu. Ale samozřejmě už to nebude v takové výši," přiznal Řepka. Ruce si ale možná nebude mnout dlouho. Pokud se Veronika rozhodne dál studovat a půjde na vysokou školu, Řepka na ni bude muset platit ještě dalších pár let.