Bylo mu zle, přesto celé tři dny dohlížel na stavbu pódia a dokonce přidal ruku k dílu. Blesk  ho načapal, jak jezdí po hale s ještěrkou! „Nejraději bych ležel v posteli, protože mě přepadla chřipka. Doktoři mi nasadili nejsilnější antibiotika, abych nemoc nešířil a mohl fungovat,“ řekl Blesku Dvořák.

Dělal všechno pro to, aby fanoušci ostravského koncertu, jimž měla Lucie servírovat své hity dlouho po naší uzávěrce, odcházeli domů nadšení. A to nejen díky hudebnímu, ale také vizuálnímu zážitku. „Máme tady čtrnáct tun těžké hydraulické rameno pro bubeníka, které ho vysouvá až do osmnáctimetrové výšky až nad diváky. Jen to stálo deset milionů...,“ prozradil nám jeden z bedňáků.

Ostravskou ČEZ arénu Lucie beznadějně vyprodala za pár dní. Proto se kapela rozhodla přidat i koncert na dnešek. „K mání je posledních pár lístků,“ pochlubil se zájmem o Lucii Michal Dvořák.

Pozvali Dusilovou

Lucie pozvala na své turné zpěvačku Lenku Dusilovou (38), aby s nimi »dávala« megahit Sen. Dusilová přitom jen před třemi týdny porodila syna! „Je to od ní trošku punk,“ usmívá se Dvořák.

Už vystoupila v Košicích, Bratislavu vypustila, ovšem pokud to s miminkem zvládne, měla by se aspoň jednou představit ve všech českých městech, kde má Lucie zastávky (Ostrava, Brno, Praha, Plzeň a Rock for People v Hradci Králové).