"Nohy a zadek mi naštěstí nerostou. Přibírám jen tam, kde bych měla, a stává se ze mne opravdová žena krev a mléko. Nosím teď velikost čtyřicet, a pokud jde o podprsenku, přestává mi stačit déčko," prozradila budoucí maminka, která se v červnu provdá za svého snoubence Radka Tögela.

"Jednou z možností je hotel Augustine. Velice se nám líbí stylové prostředí i možnost, že je zde kaple a hned blízko i restaurace, což je pro nás velice komfortní. Byli jsme se podívat třeba i na Hluboké i na Jemništi, tak zvažujeme různé možnosti,"prozradila pěvkyně. 

Pokud by si Kalivodová vybrala svůj svatební den v hotelu na Malé Straně, mohla by si užít svatební noc v luxusním Tower suite. Jedná se o třípatrové apartmá s panoramatickým výhledem na celou Prahu nebo by noc mohla strávit v apartmánu, kde nedávno pobýval herec Pierre Richard.

Andrea si mateřskou dovolenou moc neužije. "Odřekla jsem dvě premiéry a jednu lukrativní nabídku, ale do práce bych se jistě chtěla vrátit docela brzy, dva měsíce po porodu na mě čeká nahrávání mého nového alba," dodala.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná operní diva: Před půl rokem potratila, proto miminko tajila Markéta Reinischová,Ondřej Rybár