Vztahy jsou komplikované, to je jasné, ty v rodině Petra Jančaříka jsou ale ještě více zamotané. Jeho maminka totiž prožila mimomanželský vztah s hereckou legendou Jaroslavem Marvanem, kterému porodila dceru Alenku. Jejich láska ale neměla šťastný konec.

Matka Petra Jančaříka Alena (†34) totiž byla v roce 1961 nalezena mrtvá za velmi zvláštních okolností. Verdikt policie ale byl jasný, šlo o sebevraždu. To si ale nemyslí český moderátor. „Jsem přesvědčený, že někdo jí chtěl dát nakládačku a přehnal to. Domníval se, že je mrtvá, tak pustil plyn a utekl,“ prozradí dnes v Top Star magazínu Petr Jančařík.

A co se přesně stalo? „To nikdo neví, byla to ohromná tragédie. Je to tak ošklivé, že na to nechci myslet,“ řekne ještě. Tělo mrtvé Aleny našla její sestra Eva Viktorová. „Vypadalo to tam jako po boji. Rozházené věci, rozbitý telefon na zemi, u sporáku krev.“

Eva navíc odkryla i nečekanou informaci. Podle ní Marvan prožíval těsně před záhadnou smrtí krizi se svou tehdejší manželkou Marií a chtěl se nechat rozvést. „Rozhodně na něj nevzpomínám jako na nějakou ikonu. To v žádném případě. Ale nedokážu jej nějak soudit. Dopadlo to špatně a moje sestra to, co u něj hledala, rozhodně nenašla,“ dodala na závěr Viktorová.