„Nevybírám si chlapa podle toho, jaké má auto, to mi přijde opravdu stupidní, ačkoli to tak i tak v dnešní době chodí. Možná jsem takové telátko byla ve dvaceti, ale teď vím, že peníze a majetek tě šťastným neudělají,“ řekla Mašlíková Blesku.

Bentley za 5 miliónů má zvláštní charisma!
Autor: Blesk - Petr Novotný

Kolem Mašlíkové se na Autosalonu, který v bratislavské Inchebě trvá do 13. dubna, rojili lovci krásných žen. Hanka ale už má doma fotbalistu Michala Kadlece (29).

Modelka by podle svých slov rozhodně nehledí na to, jak má muž naditou peněženku. Dnes už se dostala do fáze, kdy změnila životní priority. "Když bude chlap hodný, ať má klidně žigulíka," dodává.

Podívejte se video se sexy Hankou:

Video
Video se připravuje ...

Vnadná Mašlíková: Chce luxus a prachy nebo lásku? Karel Dlabač

Hanka vyzkoušela i veterány...
Autor: Blesk - Petr Novotný

Na ploše 38 000 m2 se v Bratislavě představuje 132 vystavovatelů z Rakouska, Česka, Německa, Velké Británie, Maďarska,  Polska, Itálie a Slovenska. Diváci uvidí 36 značek a více než 50 premiér!

Jeep se hodí do safari. Hanka má nohy jako gazela. Kruh se uzavřel!
Autor: Blesk - Petr Novotný

Výjimečné automobily, drahé šperky, vrtulník a promenáda ve stylu St. Tropez mají akci dodat punc originality – i to je v plánu!

Audi ale taky není k zahození...
Autor: Blesk - Petr Novotný

Autosalon přinese také spojení starého s novým - novinky a premiéry z automobilového světa doplní expozice veteránů. U příležitosti 50. výročí zahájení výroby automobilů Ford Mustang si návštěvníci budou moci prohlédnout 9 exponátů z pěti generací této značky.

Tohle auto je ukázková "buchtolapka"
Autor: Blesk - Petr Novotný

Hanka Mašlíková na Autosalonu v Bratislavě
Autor: Blesk - Petr Novotný