Během focení kampaně jaro/léto 2014 pro návrhářku Ivanu Mentlovou Táňa několikrát předvedla slušný pekáč buchet na břiše a zadeček k nakousnutí.

„Tanec mi určitě hodně pomohl k lepší postavě a hlavně se daleko líp udržuje. Pořád hodně tancuji s Honzou Onderem nebo si občas skočím zacvičit, takže nemám vůbec problém a klidně si mohu dát i něco sladkého,“ řekla Blesku modelka.

Jelikož jsou modely Mentlové hodně odvážné, většina je z průsvitné látky, tak si Táňa musela dát velký pozor, aby neukázala víc než by chtěla. „Za ty roky jsem se už naučila pózovat, aby mi nebylo vše vidět anebo se to ve finále doretušuje,“ netají se Kuchařová, která už téměř rok chodí s muzikantem Ondřejem Brzobohatým.

Ale jelikož jsou oba hodně pracovně zaneprázdnění, tak na sebe nemají tolik času, kolik by chtěli. „Někdy je to opravdu vyhrocené, že si jen telefonujeme nebo skypujeme z různého koutu světa, ale na druhou stranu, když jsme spolu, tak o to víc je to mezi námi intenzivnější a oba si to víc užíváme,“ usmívá se Táňa.

A zřejmě i kvůli rozjetým kariérám spolu páreček nesdílí společnou domácnost. „Máme každý svůj byt, ale v podstatě spolu žijeme. Jednou u mě, podruhé u Ondry,“ dodává.