Sama jako kůl v plotě. Tak se musela cítit Petra Faltýnová, která na premiéru filmu o světově známém návrháři Yves Saint Laurent přišla jako jediná bez doprovodu. Sice se do kinosálu náležitě vyfikla a předvedla jak luxusní kabát, tak pro ni typické provokativní šaty, ale neměl ji kdo chválit.

A tak jí nezbývalo nic jiného, než se tvářit, že jí nevadí, že po svém boku nemá přítele Leoše Mareše (37). Usadila se vedle své kolegyně Simony Krainové (41) a štěbetala jako vrabec na střeše. Povídala tak moc, že se Simona musela chvílemi otáčet na druhou stranu.

Krainovou na premiéru pochopitelně doprovodil manžel Karel Vágner (40), který nevynechá jedinou Simoninu společenskou akci. Svého „jezevce“ vytáhla z nory také zpěvačka Bára Basiková (51), které to vedle charismatického manžela Petra Poláka (36) velmi slušelo. Manželé vypadali spokojeně a svým příchodem ruku v ruce tak vyvrátili spekulace o manželské krizi.

Krize je očividně zažehnána i v manželství Terezy Kostkové (37) a Petra Kracika (55), kteří na premiéru dorazili ve skvělé náladě. Tereza na svého muže neustále sahala a dávala tak všem najevo, že je mezi nimi vše v naprostém pořádku.

Také Vendula Svobodová (41) zářila štětím. Po svém boku měla svého o šestnáct let mladšího milence Josefa Pizingera (25), se kterým randí už více než půl roku. Zamilovaná dvojice je jasným důkazem, že láska kvete v každém věku.

Všechny vedle svých protějšků zářily, jen Faltýnová bez Mareše smutnila. Pro příště by se mohla nechat inspirovat třeba kolegyní Eliškou Bučkovou (24), která místo Jakuba Maliny vyvedla stylistu Marka Lopatiče.