Květa Fialová se na večírku cen Thálie rozjela jako za mlada. Přestože byla z přítomných hostů jedna z nejstarších, byla ze všech dam nejvíce obletovanou. A Květa si to náležitě užívala.

Nejprve s pány pouze popíjela, ovšem pak se na ní projevilo jaro, které už klepe na dveře. Hormony s ní zacloumaly a Květa zatoužila po líbání.

Jako prvního čapla Václava Postráneckého (70), se kterým se skvěle bavila nad sklenkou bílého vína. Z nevinného povídání, letmých doteků se najednou stala líbací scéna jako z románu.

Jeden polibek Květu však neuspokojil a tak „okusila“ rty i prezidenta Herecké asociace Jiřího Hromadu (55). Ten za poslední dva roky shodil 85 kilogramů, a tak si teď s chutí užívá pozornosti žen, které se mu dostává.

Rozkvětlou Květu do třetice nezarazila ani manželka Jiřího Štěpničky (66), kterou herec po dlouhé době vyvedl do společnosti. Květa s ním krátce poseděla, popila šampaňské a aby neodešel s prázdnou i jeho samou láskou zulíbala.

Herečka svým omlazeným chováním pobavila nejen olíbané muže, ale také ostatní Thálií oceněné kolegy, kteří na večírku nemohli chybět. Michal David byl kromě rozzářené Květy doslova nadšený z Jiřího Langmajera, který je podle Davida horkým adeptem na cenu Thálie za operetní roli v muzikálu Mata Hari.