Režisér a umělecký šéf činohry Národního divadla Michal Dočekal si přál, aby s blonďatou parukou vypadala jako americká milionářka Ivana Trump. Útočil žertem na Janžurovou, že jí to půjde hladce, když sama na vlastní kůži dobře zná život bohaté ženy. „Byl to skutečně několikrát můj sen, mít dost peněz a nemuset pracovat, ale nikdy se to nerealizovalo,“ smála se herečka.

Čas nezastaví

Na botox, jehož služby Trump bohatě využívá, by nešla. „Nebudu odstraňovat to, co ke mně patří. Navíc moc dobře vím, že čas nejde zastavit. Bohužel ani zpomalit... Párkrát jsem se o to pokusila, je to marné,“ míní Janžurová.

Balí zajíčka

Role movité statkářky, která se chce jen bavit a užívat života, jí dala zabrat. Na jevišti Stavovského divadla svádí o 43 let mladšího muže, herce Igora Orozoviče (29). „Bylo docela příjemné pronásledovat mladého chlapa svou přízní. Ve skutečnosti bych ale do toho nešla,“ ujistila s úsměvem vdova po Stanislavu Remundovi (†84).Pětinásobná babička

Pětinásobná babička

Iva Janžurová má dvě dcery – herečku Sabinu (41) a režisérku Theodoru (40), obě Remundovy – a pět vnoučat. Od Sabiny se dočkala Vincenta a Adiny, od Theodory Alfréda, Leopolda Kajetána a Huga Antonína. „Nejmladší Toníček je zatím největším středem pozornosti nás všech. Až na něj možná ostatní vnoučata trochu žárlí,“ přiznává babička Iva, pro kterou je rodina nade vše.

Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Iva Janžurová: Místo botoxu mě omlazují vnuci! Hana Höschlová, Jan Jedlička