Petra Černocká (64) a František Ringo Čech (70) vedou dlouholeté spory. Teď se Petra konečně otevřela a o všem se rozpovídala, když jí Ringo Čech složil v rádiu poklonu.

"Je to starej falešník. Franta mě nesnáší, před národem předstírá, že mě má rád, ale to není pravda. Vždycky mě uráží, tím jsem si naprosto jistá," pustila se do něj v rozhovoru s Těžkým Pokondrem.

Spory se táhnou už od doby, kdy se spolu potkali v Semaforu. František Ringo Čech totiž o Černocké tehdy prohlásil, že neumí zpívat. "Zřejmě jsem se chovala suverénně a on nabyl pocit, že jsem úplně blbá," vypráví.

Vše se ale vyhrotilo v jiném momentě. Petra se tehdy zamilovala do Zdeňka Merty, který Ringovi prý často přebíral děvčata. A tak měl Ringo Čech utrum. "Chtěl mě sbalit. On má totiž od přírody jen jeden daný instinkt - sbalit babu. A když to nejde, vždycky se naštve," pustila se do něj Petra.

A přidala ještě další polínko do ohně: "Jednou jsem mu přepsala neskutečně pitomej text písničky. To, co vyplodil, bylo strašné," řekla.