Sympatická štíhlá plavovláska se již dvě desetiletí specializuje na divadelní nahotu a ve filmech se svléká a miluje za slavné herečky. Daří se jí a obsazují ji už 14 let v Národním divadle, Státní opeře, ale i v Ypsilonce či Divadle Kalich.

rála ve všech třech dílech Kameňáku Zdeňka Trošky. Ve filmech dublovala milostné scény, např. Zuzanu Bydžovskou v Revivalu, Annu Polívkovou v novém seriálu HBO V objetí a Lucii Vondráčkovou v Kvasce.

Už před pár lety s tím chtěla seknout.  „Říkala jsem si, že přece nebudu ve čtyřiceti lítat po jevišti s prsama venku. No, je mi 40 a lítám, nějak nemám sílu to opustit. Dokud mi volají a chtějí mě, tak pracuju,“ říká Naďa.

Kdepak silikony!

„Silikony? Kdepak, v mé práci musím mít přírodní prsa. Když se na jevišti  Národního divadla svléknu, mám na sobě jen bílý rozhalený hábit, je to taková čistá nahota. Kdyby mi z kostýmu trčely ohromné silikonové čtyřky, bylo by to vulgární a nevkusné.“

V Lucrezii křičela

Za Naďu Vineckou mluví při představeních či ve filmu její nahé tělo. Výjimkou byla Lucrezia Borgia. „Pan režisér Vaculík mi řekl, abych řvala jako raněná svině. Tak jsem řvala, když mě Cézar znásilňoval a vraždil. A v seriálu Ulice jsem dokonce řekla pár vět. Když jsem pak po natáčení přišla domů a řekla mamince, že jsem točila Ulici, divila se a ptala, co jsem hrála. A já: Prostitutku, maminko,  prostitutku...“ (směje se)

Cigára, pivo, utopence

„Pohybu mám dost, denně lítám se svými psy po lese, plavu, jezdím na koni, tak asi proto jsem štíhlá. A také mám fantastického přítele! (usmívá se) Co se týče životosprávy, žádná sláva. Kouřím dvacítku denně, piju pivo a víno, stravuji se v mekáči a miluju utopence.“