Fotografové Blesk.cz nachytali Sašu Rašilova na procházce večerní Prahou. Za ruku si vedl novou ženu, kterou v dnešním Blesku přiznal v otevřeném a exkluzivním rozhovoru. "Na otázku, jestli jsem v nějakém vztahu, odpovím, že ano," řekl úsporně, ale upřímně Rašilov.

S pohlednou černovláskou se Saša vydal kolem půl sedmé večer na procházku do parku. Zamilovaný pár byl oblečený shodně v teplácích a Rašilov nesl na zádech batoh. Se svou novou ženou měl totiž namířeno do místní večerky. Cestou se dvojice od sebe nehnula. Drželi se za ruce a láskyplně se objímali. Několikrát se také zastavili a horlivě se na ulici políbili. Jako by z nich spadla tíha skrývání se a oni byli rádi, že rozchod Vandy a Saši je konečně venku.

Ve večerce si Saša s přítelkyní vybrali dvě láhve růžového vína, Rašilovova kráskanabrala do igelitového pytlíku i nějaké to pečivo a došlo i na pár sladkostí. Herec nákup zaplatil a dvojice v objetí vyšla v obchůdku vstříc noci.

Cestou domů na sebe neustále sahali, jako by se jeden druhého nemohli nabažit. Vypadá to, že po bolestném rozchodu s manželkou Vandou Saša nabral druhý dech a užívá si jako čerstvě zamilovaný puberťák.

O tom, že vztah Rašilova s neznámou černovláskou není jen nějaká přechodná záležitost, svědčí i fakt, že si spolu pořídili pejska, kterého během večerního výletu do večerky vyvenčili.

POZNALI JSTE NEZNÁMOU ČERNOVLÁSKU PO BOKU OBLÍBENÉHO HERCE? VÍTE, KDO JE NOVÁ PŘÍTELKYNĚ SAŠI RAŠILOVA? OZVĚTE SE NÁM DO REDAKCE. VOLEJTE NA 724 014 586 NEBO PIŠTE NA TIP@BLESK.CZ.