Potenciální obyvatelka Macurovy azylové chaloupky pro týrané ženy zažila s psychopatickým partnerem léta děsu: „Začalo to tím, že jsem se prej moc usmívala na lidi kolem sebe. Takže mě za to pak za vlasy táhnul dva kilometry po silnici domů,“ vzpomíná žena.

Zničil jí ženské orgány

Z facek byly pěsti, z pěstí byly kopance, z kopanců byla zlomená žebra. Kromě paže probodnuté nožem a jizvy po intubaci na krku si odnesla i nevyléčitelné šrámy na duši. Zrůdný netvor Kamilu připravil o to nejcenější, co jen žena má: „Nemůžu mít děti,“ přiznává smutně oběť tyrana.

Chtěl ji zapíchnout vidlemi 

To byl však teprve jen začátek. Týrání se stupňovalo do neuvěřitelných rozměrů. „Třeba jsem stála v koutě nahá a on proti mně držel vidle…Kdybych se pohnula, tak by mě probodnul!“ Pro Kamilu byl každý den v očekávání vlastní smrti rukou tyrana. Žena se jen třásla, která z ran bude posední.

Jedla vlastní trus

„Svázal mi ruce za zádama, postavil na půdě na stoličku, hodil mi oprátku kolem krku. Zalepil mi pusu a odešel. Čekal, jestli to ustojím nebo jestli se oběsím. Protože jsem tam byla den, tak samozřejmě pustíte moč a trus…to jsem musela po sobě uklízet…vlastní pusou..,“ popsala Kamila příšerné ponižování.

Odvezl ji vrtulník

Ani tím však horor neskončil: „Pak na mě jednou vzal sekeru, ta se mu protočila v ruce a praštil mě s ní do hlavy. Když jsem se probudila v nemocnici, musela jsem se všechno učit odznova,“  pokračuje příběh děsu paní Kamily. V péči lékařů tehdy skončila poosmé. Dvakrát ji odváželi vrtulníkem. Přesto však z devastujícího vztahu uniknout nemohla. Neměla kam jít, blízcí měli z násilníka strach.

Dostal jen podmínku 

„Byl to pocit, že to vzdáte, vzdáte i svoje vlastní já! Chcete aby to skončilo, a třeba i za předpokladu, že vás zabije!“ Ženě se nakonec podařilo uniknout a rozvést se. Brutální tyran vyvázl s podmínkou, Kamila se vzpomínkami na čtyři roky hrůzy. Ale i s odhodláním pomáhat ženám, které jsou na tom podobně… 

Video
Video se připravuje ...

To je síla! Týraná Kamila musela ústy uklízet výkaly! Karolína Hošek, redakce Blesk.cz



 
Fotogalerie
5 fotografií