Agáta Prachařová se vrátila z panamského ráje a hned musela řešit problémy, které si natropila při cestě autem. Na brněnské D1 se opálená a odpočatá Agáta nechala chytit policejní škodovkou, když jela nepovolenou rychlostí 156 km/h. Navíc zasahující policisté zjistili, že Prachařová má u auta propadlou i technickou kontrolu a pokuta byla o to vyšší.

Pro Agátu to tak byl tvrdý náraz do reality, nejenže se musela vypořádat s velkým teplotním rozdílem, který panuje mezi Panamou a Českou republikou, ale i těmto nepříjemnostem. Není však jediná, komu se víkend, respektive vstup do nového týdne nepovedl.

Komplikace se svým autem měl totiž i Kazma. Ten doplatil na špatné parkování a jeho Range Rover mu byl odtažen. Jeho štěstí v neštěstí bylo ale to, že se ke svému autu zrovna vracel, když ho odtahová služba nakládala. Okamžitě si to musel proto zvěčnit a svěřit se svým přátelům a fanouškům na Facebooku.

Štěstěna při něm stála, dokázal totiž přemluvit pracovníka odtahové služby, aby s ním jel a auto si po zaplacení pokuty vyzvedl! No má to ale někdo, na rozdíl od Agáty, štěstí!