Jedna z letošních finalistek České Miss už od života schytala nejednu facku. Od čtyř let vyrůstala v dětském domově. Matka se jí zřekla poté, co si našla agresivního milence.

Chlípný šéf

„Několikrát jsem spadla na úplné dno, ale vždy jsem se dokázala zvednout,“ říká o sobě kráska, která si brzy po maturitě našla práci v bance. „Šéf mi dával najevo, že se mu líbím...“ vzpomíná Veronika.

Pak ale na její účet přišla větší částka peněz. „Myslela jsem, že je to moje provize, a utratila ji. Šéf pak řekl, že peníze mi přišly omylem a že je to jeho provize. A buď mu peníze hned vrátím, nebo se s ním vyspím!“ řekla Veronika Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Missky odletěly na Mauritius: Bojovaly s nadváhou! Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Úvěrový podvod

Nešťastná dívka hledala pomoc u úvěrové společnosti. Za sjednání půjčky zaplatila poplatek 8200 korun. Peníze však firma Veronice neposkytla, a navíc po ní chtěla zaplatit 12 000 korun jako pokutu za chybně vyplněné údaje.

A tak se nešťastnice předloni v listopadu obrátila na Blesk. „Měla jsem strach, že se z toho sama nedostanu,“ zdůvodnila Veronika. Blesk uveřejnil článek o pochybných praktikách firmy, ta jí díky tomu pokutu odpustila a vrátila i poplatek.

Video
Video se připravuje ...

My mrzneme, missky se promenují v plavkách!  Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (“Calm The Fuck Down” (by Broke For Free))