Příjezd hvězdného herce Christophera Lamberta, který se do diváckých srdcí nezapomenutelně zaryl hned třemi významnými rolemi, má na svědomí slovenský producent Jaro Slávik. Ten nejen, že ho pozval, ale bude za něj i tlumočit.

Lambert přiletěl do Prahy už dnes odpoledne, odkud se přesune do Brna. „Pan Lambert se ubytoval v královském apartmá v hotelu Ricc,“ potvrdil Blesk.cz PR manažer akce Petr Mokrý.

Představitel Connora MacLeoda z sci-fi trilogie Highlander zahájí brněnský Ples v Opeře prvním tancem. „Lambert zahájí ples svým předtančením a o půlnoci bude součástí módní show návrháře Romana Šolce, při které oblékne kostým Rudolfa II.,“ prozradil Mokrý.

Dosud není jasné, zda Christopher Lambert, který rozjel svou hereckou kariéru díky roli Tarzana, přiletí se svou „Jane“, manželkou Sophie Marceau. Francouzskou herečku si vzal v roce a je Lambertovou již třetí manželkou.

Předtím byl Christopher Lambert ženatý s Jaimyse Haftovou a jeho první žena byla herečka Diane Lanová. Ta je ve Francii povážována za novodobou Grace Kelly, jež zdobila filmová plátna v šedesátých letech.

Kromě Lamberta se na Plese objeví také herec Jan Tříska (77), který dorazí s manželkou herečkou Karlou Chadimovou (71). Podle svých slov se na na ples v Česku prý podívá ve svých téměř osmdesáti letech historicky úplně poprvé! Blesk.cz bude samozřejmě přitom a už zítra se můžete těšit na exkluzivní video a rozhovor!