Issa je známý bouřlivák, po jehož boku byly viděny desítky krásek. Zpěvákův bývalý spolupracovník a kamarád, má však o jeho orientaci jasno. Veřejně začal rozhlašovat, že Issa je gay, žije se svým manažerem, týrá psy a bere drogy!

A to už bylo na Sámera příliš, takže se proti obviněním ostře ohradil! „Je mi moc líto, že to musím takto veřejně řešit, ale osoba, která si říkala "kamarád" o mně roznáší nechutné a hloupé lži,“ napsal na svém Facebooku Issa. Do Tymchaka se pustil poté ještě ostřeji. „Je to psychicky narušený člověk, který neunesl, že už nebude součástí našeho týmu. Teď proti mně kope,“ dodal na svém profilu. Takže slečny, nebojte se, u Sámera máte pořád šanci.

Jde o pomstu za vyhazov

Issa má jasno v tom, proč se mu Tymchak mstí. "Celé je to pomsta za to, že jsem s tímto člověkem nejen já, ale celý můj tým ukončil spolupráci. Dlouhodobě se nechoval korektně a vše vyvrcholilo tím, když na křtu mého kalendáře došlo ke krvavému incidentu, se kterým jsem neměl nic společného. On byl ten, kdo za náš tým jediný šel poskytovat ven komentáře novinářům. To i přesto, že byl celou dobu s námi a nic nemohl vidět," řekl Blesk.cz.

Vyjádřil se i ke své sexuální orientaci. "Jeho útoky jdou hodně pod pás a přesně jsou to témata, u nichž ví, že mě nejvíc raní. To, že lživě útočí na mou sexualitu, tomu se můžu jenom smát. Nejvíc mě zasáhlo, že mě označil za člověka, který týrá zvířata. K mému manažerovi Tomáši Prchalovi se vyjádřím pouze tak, že je to můj manažer již čtyři roky, je to naprostý profesionál a Tymchak je první člověk, který ho označuje za gaye. Než se to dostalo do médií, tak jsme se tomu smáli," dodal.