Ženské křivky zahalené jen v titěrných bikinách. To je pohled, o kterém sní každý muž. Ale sbíhají se jim sliny i při pohledu na ženy v neforemných jednodílných plavkách?

Ornella Štiková (20) - syn Quentin (9 měs.)

Mladá maminka Ornella se ukázala v dvoudílných bikinách už několikrát. Dokonce i těsně před porodem. Tehdy byla dost odvážná, tak proč najednou ta změna. "A jde se na plavání," pochlubila se Štiková fotografií, na které se poprvé ukázala v jednodílných plavkách. Nejsou staromódní, Ornella v nich vyzdvihla své přednosti v podobě přírodních pětek, ale bohužel pro ni ji nelichotivě přidaly na věku.

Tereza Kostková (37) - syn Tonda (6 let)

Oblíbená herečka si vyrazila do bazénu, kde se s úsměvem oddávala vodním hrátkám se svým synem Tondou. Kostková si na sebe oblékla černé plavky s leopardím vzorem. Takové se určitě nosily začátkem 90. let. Kostkové sice ladí k barvě vlasů, ovšem takové boky, jako v nich ukázala ve skutečnosti nemá. Tak proč své tělo schovává?

Karla Mráčková (40) - syn Nikola (21 let), Maxmilián (12 let), dcera Karla (4 roky)

Dobrovolně by se rosnička Karla Mráčková v jednodílných plavkách asi fotit nenechala, ovšem kvůli své práci je ochotná udělat cokoliv. A tak ji ve Snídani s Novou navlékli do obyčejných tmavých plavek a postavili ji na odiv celému národu.
Upozornili tak na její větší boky, ale to se mámě tří dětí dá odpustit, ne?

Štěpánka Duchková (41) - dvojčata Adam a Honza (4 roky)

S takovou postavou si slavná moderátorka může dovolit jednodílné, ale i dvojdílné bikiny úplně s přehledem. Jen čtyři roky po narození jejích dvojčátek má figuru, kteoru by ji mohla závidět kdejaká dvacítka. Štěpánce v nelichotivých plavkách ani nic nechybí, ani naopak nepřebývá.

Marie Tomsová (61) - matka dvou synů (23 a 24 let) a babička 

Bývala televizní hlasatelka se ukázala v plavkách na letošní dovolené v Mexiku. Tam svými křivkami rozproudila místním mužům hned několikrát. Na sobě totiž měla unikátní plavky, které byly v jednu chvíli jednodílné a tu druhou dvoudílné. Nazývají se tankini a jsou velmi praktické. Figuru si Marie Tomsová udržuje pravidelným cvičením v posilovně.

Beyoncé (32) - dcera Blue Ivy (1 rok)

Jedna z nejlepších zpěvaček na světe Beyoncé přesně před rokem porodila svou první a zatím jedinou dceru Ivy Blue. Zpěvačka, která se vždy pyšnila větším pozadím, kterým dráždila smysly všech mužů, rázem klesla v jejich touhách, když se na pláži objevila ve vybledlých plavkách. Nejen, že ji vůbec nedržely tvar jejího poprsí, ale odkryly také zpěvaččinu celulitidu. Rázem se tak vytratil ten sex-appeal, který ji každá žena závidí.

Naomi Watts (45) - synové Alexander (6 let) a Samuel (5 let)

Zasloužilá matka dvou synů má vypracovanou postavu, o jaké by se jejím mladším kolegyním mohlo jen zdát. Dokazují to vypracované svaly na nohou a rukách, které Naomi předvedla na pláži. Proč ale tězce vydřené křivky schovává v úděsných puntíkových plavkách? Ty ji bohužel přidaly na věku a jen vyzdvihly fakt, že Naomi se zrovna bujným dekoltem nepyšní.

Uma Thurman (43) - dcera Maya (15 let), syn Levon (10 let), dcera Luna (1 rok)

Matka tří dětí, která s přehledem zvládá samurajský meč, se za svou postavu v jednodílných plavkách stydět nemusí. Naposledy se v nich ukázala, když byla těhotná a kromě celulitidy, se ji nedalo nic vytknout. Plavky skvěle chránili těhotenské bříško a dokonale podchytily mlékem nalitá ňadra. Uma ví, co se nosí.

Mariah Carey (43) - dvojčata Morrocan a Monroe Cannon (2 roky)

Věčná bojovnice s váhou Mariah Carey po porodu dvojčat na sobě dřela tak moc, že mohla s klidem natočit videoklip na pláži zahalená pouze do plavek. Ty byly sice celkové, ovšem Mariah vsadila na moderní střih a tak v nich podtrhla svou krásu. Zakryly jen to nejnutnější a hlubokým dekoltem odhalujícím bříško, otevřely pánům dveře do světa fantasie.

Reese Witherspoon (37) - dcera Ava (14 let), syn Deacon (10 let), syn Tennessee (1 rok)

Trojnásobná matka a Pravá blondýna Reese Witherspoon je chic za každých okolností. A je jedno, jestli má na sobě celkové plavky, bikiny nebo tankini. Puntíkové bez ramínek, ve kterých se ukázala v létě ji sedí jako poklice na hrnec. V jednodílných plavkách se Reese ostatně objevila i ve filmu Velmi nebezpečné známosti, kde už byla těhotná se svým exmanželem Ryanem Phillippem. A že ji to seklo...

Fotogalerie
9 fotografií