Po devíti měsících se zamilované hrdličky rozešly. "Ano, je to pravda," potvrdil Blesk.cz Noid rozchod bez dalšího vysvětlování. „Těžko se mi o tom mluví, ale vím, že se to mezi námi nemůže nikdy spravit,“ svěřil se zpěvák serveru Super.cz. Kámen úrazu v jejich milostném vztahu je oboustranná tvrdohlavost. Během hádek se navzájem „bodali“ do těch nejbolestnějších míst, což ani jeden neunesli.

„Jsem ještě pořád celá rozklepaná, bohužel se to ale pokazilo tak, že spolu dál nemůžeme být,“ přiznala Super.cz Dvořáková. Jejich rozchod proběhl velmi rychle. Gábina se od Noida v neděli dokonce už odstěhovala. Narychle si teď shání bydlení.

A to ještě minulý čtvrtek dokázali milenci společně moderovat módní přehlídku, na které se setkali s Noidovou bývalkouEliškou Bučkovou. Gábina si před Eliškou Vaška bedlivě hlídala a nepustila ho k ní ani na krok. Noid ji ovšem celou dobu láskyplně líbal, jako by jí chtěl dát najevo, že ona je tou pravou a jedinou. To ještě netušil, že za pár dní zůstane opět sám jako kůl v plotě.

Video
Video se připravuje ...

Noid přiznal SEX s EX Leoše Mareše! Mladší kopie Bílé Petr Soukup, Kristýna Léblová