Herečtí kolegové Hanušové Petr Čtvrtníček, Jiří Lábus a Jiří Macháček natočili video, jak kupují novou nohu pro Jarku na internetu. Ke všemu pro ní uspořádali i další benefiční akci, která zajistí financování zdravotnických pomůcek, které Jaroslava potřebuje.

,,Já jsem Jarce sehnal nohu, podívej," ukazuje Čtvrtníček Lábusovi na videu, kde objednávají novou nohu z Ameriky, aby ji Hanušové mohli přišít. ,,Tys to někdy dělal?" reaguje Lábus bojácně. Na to odpoví Čtvrtníček drsným humorem. ,,Horší už to přeci být nemůže!"

Hanušová se baví!

Typ humoru, jaký se ve videu vyskytuje někoho může zaskočit. Hanušová se ale baví! "Člověk k tomu musí takto přistupovat, jinak by se z toho zbláznil. Děkuji bezvadným kamarádům za to, co pro mě dělají," řekla iDNES.cz Jaroslava Hanušová.

Kdy a kde?

A kdy že se benefiční představení koná? Večerní představení, které se koná dnes 12. prosince je sice už vyprodané, ale nemusíte zoufat! Čtvrtníček s Lábusem díky velkému zájmu přidali jedno představení na odpoledne od 17 hodin.

Celé představení ocenila i rodina Hanušové, která samozřejmě na benefiční akci nebude chybět. Jediné Jaroslavě představení ujde. "Maminka ještě rehabilituje, takže tam nebude. Ale my tam půjdeme všichni," řekla dcera Klára Hanušová.