Havlová si neodpustila zahájit Mikulášskou nadílku ani přesto, že ji dlouhé týdny trápila nemoc, kvůli které musela zrušit veškerá divadelní představení, v nichž hraje. V Pražské křižovatce sice rozdávala úsměvy a radost na všechny strany, ale bylo vidět, že stále ještě není zcela vyléčená. Důsledkem dlouhodobé nemoci byl rozsáhlý opar, který měla na spodním rtu.

Havlovou každoročně podporuje také herečka Taťána Vilhelmová (35), která vloni se svým přítelem Vojtou Dykem (28) vybírala polštářek pro své tehdy ještě nenarozené miminko. Letos však přišla nakupovat sama. Dyk ten večer křtil své DVD. Milenci tedy svátek Mikuláše slavili každý po svém.

Přispět na Nadaci Dagmar a Václava Havla přišel i politik Vít Bárta se svou manželkou Kateřinou Klasnovou. „Nosy se nosí! Díky upozornění Boženy Jirků, ředitelky Konta Bariéry, jsme dnes s manželem (trestuhodně poprvé) vyrazili na charitativní Mikulášský bazar Nadace Vize 97 do nádherného odsvěceného kostela - Pražské křižovatky. Já byla mezi všemi těmi vánočními drobnůstkami ve svém živlu a Vítek za mnou nosil tašky,“ svěřila se Klasnová.

K tomu se pochlubila fotografií, na které se zubí a vystrkuje do objektivu svůj klaunský nos. Herečky Ivana Andrlová s Kateřinou Herčíkovou se naopak vyzbrojily čertovskými rohy.

Fotogalerie
13 fotografií