Přehlídka spodního prádla vyžaduje mladá sexy tělíčka, která přilákají tisíce zvídavých diváků. Proto mola většinou zaplňují slečinky Eliška Bučková, Taťána Makarenko či Tereza Chlebovská, které oslní pevným poprsím a štíhlými nohami.

Jenže svou postavou se chtějí tu a tam pochlubit i modelky, které každé ráno vodí svá dítka do školky a večer je ukládají do postýlek. Do plavek se tak včera odvážila svléknout Agáta Prachařová a Lucie Hadašová.

Jakmile se však dostaly do hloučku mladých a svobodných dívek, přepadly je pochyby, jestli mají na mole ještě vůbec co dělat. „A zase do plavek. Nejsme na to už s Lucií Hadašovou starý?“ strachovala se Prachařová před přehlídkou na svém Facebooku.

Trapka Agáta nezklamala

Nejspíš to byl od Agáty nejapný žert, které ženy občas říkají, když potřebují od mužů slyšet, že jsou krásné v jakémkoliv věku. Proč by se jinak tři dny před přehlídkou fotila sama v titěrných bikinách, když byla se svým mužem v bratislavském hotelu?

Prachařová ani Hadašová se však za své postavy nemusí stydět. I když nutno podotknout, že tělo jim "hyzdí" modřiny. Zda je to od kopanců vztekajících se dětí či jsou jen nešikovné, těžko říct.

Při bližším zkoumání je také znatelné, že obě dámy už nemají tolik času týrat se ve fitku jako jejich mladší a bezdětné kolegyně. Agátina řečnická otázka je tedy přinejmenším vhodná ke zvážení...