Tohle opravdu nikdo nečekal. Zhrzená manželka hokejisty Jiřího Šlégra se ještě nedávno chlubila, jaký skvělý vztah má se svou pubertální dcerou Jessikou. Ona byla také to jediné, co jí z manželství se Šlégrem zbylo. Dodnes se manželé hádají nejen o majetkové vyrovnání, ale také o péči dcery.

Jessica to však oběma rodičům ulehčila. Matka už jí delší dobu lezla nejspíš na nervy, a tak se v polovině října sebrala a práskla doma dveřmi. „Ano, odstěhovala se 16. října. Ten den měla přijít na narozeniny mé dcery Majdy a nedorazila. Jako omluvu napsala, že se stěhuje k tátovi,“ potvrdila Blesk.cz majitelka event agentury Renata Abtová s tím, že od té doby s mámou nemluví.

Podle serveru Super.cz se Kateřina Šlégrová z odchodu dcery složila. Stesk po dceři však ve čtvrtek zaháněla na barmanské soutěži Havana Club Grand Prix ve společnosti Petry Faltýnové a zhrouceně rozhodně nevypadala.

Šlégrová se však současně prý rozhodla respektovat dceřino rozhodnutí a sama podala žádost k soudu o svěření Jessiky do péče Šlégra. Kateřina se odmítla k celé situaci vyjádřit a nemilosrdně nám praštila s telefonem.

Fotogalerie
7 fotografií