Macura se za vdanou Bartošovou pokoušel dostat hned dvakrát. Ani v jednom případě se mu to nepovedlo. Pokaždé z toho byla rvačka, ze které Macura rozhodně nevyšel jako vítěz. Rychtář, kterému kryl záda jeho syn Jan, mu dal pořádně za vyučenou.

Nejdřív se Macura pokusil dostat na koncert vchodem na parket, jenže ten chránil mladý Rychtář, který ho odstrčil. Jeho drsný tatík pak Macurovi nasadil solidní kravatu, kterou ho přiškrtil a poté odhodil. Když se Macura snažil dál dostat dovnitř, čekala na něj kanonáda pěstí do hlavy a kanonáda pěstí od Rychtáře mladšího. Když potrhlého ctitele Bartošové odváděla policie, byly již na jeho krku patrné rány a odřeniny.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně: Macura o brutální rvačce s Rychtářem! Blesk

Po výslechu policisty se však Macura za Ivetou vrátil s novým elánem, když zpěvačka rozdávala autogramy. Jan Rychtář ho chytil silně za ruku a snažil se ho odtáhnout, až mu způsobil pohmožděniny na ruce. Tím mu strhnul košili z těla a společnými silami s otcem ho povalil na pult u šatny. Později Rychtář starší Macuru drsně vyhodil a s křikem: „Já jsem její manžel a ty ji necháš na pokoji!“ ho na rozloučenou ještě přiškrtil.

Video
Video se připravuje ...

Macura se pral dvakrát! Podruhé z něj servali košili! Jan Jedlička, David Turek

Chroptící Macura

Macura nás včera pozval k sobě a všechna svá „válečná“ zranění nám ukázal. Na ruce má modřiny v rozsahu 16 centimetrů. Na setkání s Rychtářovými má i památku v podobě osmicentimetrových odřenin na krku. „Od té doby, co mě chytil za krk, chroptím,“ postěžoval si Blesk.cz. Modřiny má i v podpaždí natržena byla nejenom jeho hrdost, ale i ret. K lékaři se ale jít nechystá. „Jsem na to moc potlučený a unavený,“ uzavřel Macura.

Komerční sdělení:

Značkové oblečení za nejlepší ceny! 100% originál, skladem, zkušební kabinky v Praze!