Vše začalo nabídkou režiséra, aby Lucie v rámci přímého přenosu zazpívala svoji novinku Stop. Souhlasila, ale… „Řekla, že vystoupí s celou taneční skupinou, která ji doprovázela na turné. Chtěla ale, aby těm tanečníkům dohromady zaplatili přes 70 tisíc korun a ještě měli k dispozici auto. To ale pořadatelé zatrhli a Bílá musela ze svých nároků pro tanečníky slevit,“ prozradil Blesku zdroj z Novy.

„Já jsem si to vystoupení užila. Měla jsem i s tanečníky velkou trému. Co více bych k tomu měla říkat?,“ snažila se Bílá zamést celou záležitost pod koberec. Sama přitom nemalý honorář dostala. Sami pořadatelé se ke smluvním podmínkám účinkujících odmítli vyjadřovat.

Je nenažraná?

Bílá po Slavících prozradila, že by ráda získala ještě dva. „A budu plnoletá! Mám teď celkem šestnáct zlatých Slavíků a dvanáct absolutních. Já jsem spokojená. Člověk by neměl být nenažraný,“ řekla Blesku a rovnou ze Slavičí párty se nechala odvézt do Bratislavy. Tam včera večer v přímém přenosu zasedla v porotě soutěže Česko Slovensko má talent.

Fotogalerie
12 fotografií