Farna, která se svým kytaristou Martinem Chobotem randí teprve několik týdnů, se s ním poprvé veřejně ukázala právě na Slavících. S ním už přišla odpoledne na generální zkoušku a nehla se od něj ani na krok.

Jen co si milenci zaskotačili na večírku v hotelu Ambassador, kde se podle našich informací na sebe vrhli a líbali se, přemohli je nejspíš sexuální choutky a zběsile pospíchali domů. Farna svého miláčka Chobota chytila za ruku a táhla ho do ústraní. Chobot nesundal ruce z Ewina zadku, a to ani tehdy, když šel páreček ze schodů.

Proč ta hra na schovku?

Když pak Farna u šatny zbystřila přítomné fotografy, začala dělat cavyky. Po vzoru hollywoodských celebrit si s milencem zakryli obličej dlaněmi, aby je nikdo nemohl vyfotit. Na hru na schovávanou je nyní však už pozdě.

Zpěvačka si se svým milým rychle vzala kabát a hnala se z hotelu jako splašená. Chobot se jí držel jako klíště a ona ho táhla za sebou, jako malého caparta. Kudrnáč všem dal najevo, že je boubelka Ewa jeho. Neustále ji držel za její vnadné boky i přesto, že ona místo opětování jeho doteků telefonovala. Nejspíš sháněla taxíka, který by je urychleně odvezl domů.

Farna ten večer také vzbudila pozornost svým výrazným outfitem. Kyprou postavičku se snažila zahalit do dlouhých černých šatů, a na hlavu si připla doplněk, který odkoukala od sochy Svobody. Bohužel ani černá róba její nedostatky úplně nezakryla. Zdá se, že s narůstající láskou k novému příteli  roste i chuť k jídlu.

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna jako socha Svobody! Víme, proč se odmítá fotit s milencem Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
9 fotografií