VyVolená Lucka prý před čtvrteční výzvou zažívala těžké chvilky. Musela vymyslet, koho si s sebou vezme do pátečního duelu. "Už jsem doufala, že tady nebudu stát a že ta volba se mi vyhne," zahájila Lucka svůj proslov. "Dostala jsem palce od vás všech a musím přemýšlet proč," pokračovala.

"Jsem tady pro pět milionů a pro to, abych mohla postavit cvičák," zdůvodňovala pak Lucka své rozhodnutí. "Jsem kousek od toho, abych šla do finále, tak jsem musela přemýšlet o tom, jak se sem vrátit," dodala. Jenže nakonec se rozhodla pro odvážné řešení. Vyzvala Vladka. A buď se skutečně vrátí a sen o milionové výhře nabude reálnějších rozměrů, a nebo si Vladko připíše další zářez v podobě dalšího vyřazeného konkurenta. 

Hysterka Vladko zůstal v klidu: Lucka je inteligentní žena

Vladko přitom zas tak překvapený z Lucčiny volby nebyl. "Kdybych byl na jejím místě, udělal bych to stejný... Je opravdu velmi inteligentní žena,"  složil své konkurentce poklonu. A tím neskončil: "Lucka s Pájou jsou dva lidi, kteří nepoužívali tak nízký věci, jako ostatní hráči. Ona má opravdu nějakou úroveň. A ze všech řad, co byly... neměl bych tak mluvit... je něčím, s čím jsem se v průběhu minulých řad nesetkal."

Vladko přitom vyhrál minulý duel s Honzou, kterého rozdrtil 89 ku 11 procentům získaných hlasů. Čeká podobný osud i Lucku, která již ve Vile stihla několikrát odhalit své přednosti, výrazně zkrátila svůj účes, ale také nabrala pěkných pár kilo navíc? "Já se bojím strašně, ale svědomí by mi nedovolilo to neudělat. Odejdu případně s čistým svědomím," dodala vášnivá cvičitelka psů.