Hvězdou letošního ročníku módní přehlídky Fashion For Kids byla světová topmodelka Karolína Kurková (29). Ta oslnila nejen na předváděcím mole, ale i v zákulisí. Luxusní postavičku ukázala v bílých mini šatech a byla tak jedinou ženou, která ten večer zvolila světlou barvu.

Světová špička se na mole objevila v různých modelech. Avšak černý overal s velmi hlubokým dekoltem ji zradil. Kurková v něm ukázala svůj vychrtlý hrudníček s nehezky povislým poprsím.

Vedle ní zazářila také organizátorka celé akce Tereza Maxová (42), která se také prošla několikrát po mole. Dokázala, že ve svém věku a po třech dětech rozhodně ještě nepatří do starého železa.

Na svémv zhledu si daly záležet i české missky. Renata Langmannová vsadila na jistotu a oblékla si měděné šaty přímo z ukázkové kolekce. Ostatní finalistky České Miss vsadily na klasiku a zvolily černou barvu.

Popelky

Kdo však totálně svým výběrem róby šokoval, byla herečka Míša Maurerová. Se svými letními květovanými šaty do půlky stehen byla absolutně mimo mísu. Korunu tomu nasadila střevíčky s pásky, ve kterých vypadala jako Popelka.

Ani moderátorka večera Adela Banášová se tentokrát netrefila. V zákulisí ji lidé srovnávali s dlouhonosou Terezou Maxovou, ale nutno podotknout, že rozdílů mezi nimi bylo skutečně dost. Adéla se objevila v krátkých šatech posetých květinami, které „zabila“ mohutným náhrdelníkem. K tomu přidala holčičí copánek, čímž se rázem pasovala taktéž do kategorie Popelek.

Stará mladá Doleželová

A do třetice nevkusem ohromila modelka Jana Doleželová, která neposlouchá odborníky a stále zakrývá své nohy v černých punčochách. Zbytečně se bijou s výraznou barvou jejich fialových šatů a přidávají jí na věku. Je vidět, že české Popelky mají do princezny Kurkové daleko...

Komerční sdělení: 

Vyzkoušejte nepřekonatelný ultrazvuk! Omladí, zredukuje vrásky, odstraní akné.. 

Video
Video se připravuje ...

Karolina Kurková odřekla kšeft za miliony kvůli Maxové! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár

Fotogalerie
30 fotografií