Cestu první slečny životem dokládají jen fotky, které si přidává na svůj profil na sociální síti. Co je u ní nového? Učí se anglicky a změnila i vizáž. Zlaté vlasy, které se zavlnily i nad souložícími těly, vystřídala černá kštice.

Černá jí sluší

Kate si nejdříve odskočila na pár dní do Londýna. A jak je u ní zvykem, hned šla udělat něco nečekaného. Svou pečlivě udržovanou blond hřívu si nechala přebarvit načerno. A neřekla o tom ani své stylistce! „Dozvěděla jsem se to až potom. Bylo to Katčino spontánní rozhodnutí, ale popravdě jí ho schvaluji,“ řekla Blesku Dominika Jankovičová, která se už rok stará nejen o to, jak Kate chodí nalíčená, ale také oblečená.

„Tmavá barva jí vcelku sluší. Při správném odstínu si myslím, že dokonce víc než blond, ve které vynikají víc některé hrubší rysy tváře,“ zhodnotil proměnu první slečny Petr Lukeš, šéf české Asociace vizážistů a stylistů.

Krásná neznámá

Teď je Kate na studijním pobytu v Dánsku. Lidé ji tu prý neodsuzují za malichernosti, a mnozí ani neví, že je dcerou prezidenta! „Nikdo to tam neřeší. Mezi Dány skvěle zapadla. Ostatně svou bezstarostností a otevřeností je Dánsko proslulé,“ prozradil Blesku jeden z Kateřininých přátel.

Fotogalerie
7 fotografií