Jan Onder tuto taneční soutěž již dvakrát vyhrál, přesto musí dokazovat své kvality pořád. Tentokrát mu byla přidělena krásná Táňa, která v mládí tančila. I podle toho vypadalo bodové ohodnocení v prvním kole této soutěže. Sympatický tanečník si zodpovědnost, která díky velkému počtu bodů vyvstala, uvědomuje moc dobře.

„Jsem z toho trošku nervózní, to se přiznám. Protože ten příští tanec bude muset být ještě lepší, takže budeme muset hodně tvrdě trénovat,“ svěřil se Super.cz Onder. To, že to je velký úkol, přiznal hned vzápětí. „Laťka je nahoře a je to taková zodpovědnost, to dotáhnout nebude jednoduché. Ale věřím, že to zvládneme,“ dodal kudrnatý sympaťák.

Žárlení se prý nekoná, s Brzobohatým je v klidu

Zároveň se však objevily zvěsti, že jeho vášnivé tance s kráskou Kuchařovou nese nelibě její partner Ondře Brzobohatý. Onder však žárlení popírá: "Žádné žárlivé scény se nekonají. S Ondrou vycházíme úplně v pohodě. Vlastně se jen občas potkáváme, když se střídáme na trénincích. Každý si zkoušíme to své," tvrdí tanečník.

Tvrdé tréninkové metody

Onder zároveň prozradil, jaké metody na krásnou Kuchařovou používá. „Budu Taťánu týrat, budu na ní přísný, ale samozřejmě laskavý a doufám, že to dobře dopadne,“ potutelně se usmíval Onder. Ten taky přiznal, že největší oříšek ze všech partnerek ze Stardance je pro něj překvapivě Taťána. „Je hodně temperamentní. A zároveň je to velká osobnosti, takže je to dost náročný,“ zkonstatoval partner Táni. „Postavit choreografii tak, aby tohle nádherný stvoření vyniklo a to očekávání diváku splnilo, je docela náročný úkol,“ dodal na Onder. Již zítra večer budete mít možnost zjistit, jestli očekávání diváků Jan Onder splnil a s Táňou postoupili do dalšího kola.

Fotogalerie
6 fotografií