Nejen, že měl z tréninků a neustálého pracovního shonu blízko ke kolapsu, ale ještě první tanec quickstep pokazil. „Je to strašně těžký tanec. Zkazil jsem to tím, že jsem se nesoustředil na tanec, protože mi klouzala bota. Soustředil jsem se na ni abych nedělal kroky navíc, kde mi uklouzne a tím pádem jsem měl blbý držení, byl jsem daleko od partnerky,“ přiznal Brzobohatý. „Tančili jsme spolu tisíckrát a líp a moc mě mrzí, že jsem jí to zkazil, tímto se jí omlouvám,“ prohlásil na adresu své partnerky Evy Krejčířové (33).

Tulivá Taťána

Ondrovi na náladě evidentně nepřidala ani jeho přítelkyně, další soutěžící ve StarDance – Miss World 2006 Taťána Kuchařová (25). Ta se totiž nejen na parketu, ale i na tiskové konferenci po skončení přímého přenosu velmi tulila ke svému tanečnímu partnerovi Janu Onderovi (28). A tak je jen otázkou času, kdy dojde mezi ním a Brzobohatým k žárlivé scéně.

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Brzobohatý zklamal svou partnerku David Turek, Ondřej Rybár

Tchyně v akci

V barrandovském studiu, odkud se StarDance vysílá, zasedly v sobotu večer také rodiny milenců. Už po několikáté se tak viděly maminka Brzobohatého Hana Gregorová (61) s matkou Kuchařové. Dorazila i modelčina sestra Lívie (21). „Ondra by měl vyhrát, protože když se do něčeho zakousne, tak se nepustí. Táta se na něj dívá,“ řekla na adresu syna Gregorová.

Fotogalerie
13 fotografií