Úterní dopravní nehoda krásné slovenské miss Márii Smieškové zasáhla celé Slovensko i celý modelingový svět. Úspěšná modelka nezvládla na kluzké vozovce jízdu a najela do protisměru, kde ji slisovalo protijedoucí nákladní auto. Smiešková neměla šanci přežít!

Ihned poté vyplulo na povrch, že krásná Slovenka při jízdě telefonovala a to se jí stalo osudným. Kamarádka, která slyšela Máriin poslední výkřik zoufalství a následný náraz, nelenila a okamžitě volala na linku 158!

Zoufalý telefonát na linku 158

„Prosím vás pod Strečnom se měla stát nehoda. Nemůžete mi říct, co se tam stalo? Prosím vás?“ Ptá se zoufalá kamarádka Smieškové spojovatelky. Odměřenost policistů ale byla zarážející. Operátorka zoufalé Máriině kamarádce totiž jen odvětila, že nehoda se tam skutečně stala. „Policie tam vyšetřuje dopravní nehodu, cesta je uzavřená,“ řekla operátorka a hovor ukončila.

Je až zarážející, že policisté se nedivili, jak o nehodě ví, a tak se ani nezeptali na podrobnosti. O smrti kamarádky se tak dozvěděla její nepřímá účastnice až o několik hodin později.

Fotogalerie
4 fotografie