Herečka Zdena Studénková přiznala, že v polovině září měla autonehodu, při které si myslela, že zemře! Studénková, kterou diváci znají hlavně z filmu S tebou mě baví svět, mířila do Prahy, kde točí nový seriál.

„Byl to zlomek vteřiny, když jsem otevřela oči, řítila jsem se ze silnice a v hlavě mi problesklo jediné: „Béďo, jdu za tebou,“ svěřila se herečka slovenskému týdeníku Šarm. Její poslední myšlenky tak nesměřovaly k rodině, ale k nedávno zesnulému režisérovi Josefu Bednárikovi (†65).

Po nehodě zůstala herečka v šoku sedět ve zdemolovaném autě. Štěstím bylo, že Studénková v době nehody byla na silnici sama, střet s dalším autem by totiž mohl mít fatální důsledky.

Přes děsivé následky, které poškodily auto natolik, že nebylo pojízdné, herečka skončila téměř bez zranění. „Naštěstí to v tomhle případě odneslo jen auto. Zdenka měla štěstí, nebyla ani hospitalizovaná v nemocnici,“ potvrdil Braňo Kostka, partner Zdeny Studénkové.

Slovenská herečka tak měla štěstí v neštěstí. Přeci jen zdraví je důležitější než movitý majetek! Diváci se tak mohou těšit, že ji uvidí v seriálu První republika, který v Česku natáčí.

Fotogalerie
6 fotografií