Eva Feuereislová má na triku trestní oznámení za zpronevěru vůči věřitelům a za pokračování trestné činnosti a to v souvislosti s podvody autobazaru Davida Kracíka v Pardubicích. Nejvíce jí přes média napadá Gábina Kracíková, exmanželka původního majitele, která Blesk.cz poskytla rozhovor.

Gábina Kracíková je známá z reality show „Vem si mě!“, kde soutěžila o srdce milionáře Michala Červína. Již tam měla za sebou čtyři svatby a tři rozvody! Gábina ale nakonec Červínovo srdce nezískala a skončila těsně před branami finále.

Kracíková se prezentuje jako obět Evy Feuereislové a svého exmanžela Davida Kracíka, ale mediální pozornost na svou osobu nestrhlává poprvé. Již v reality show "Vem si mě!" se na sebe snažila upozornit a získat prostřednictvím Michala Červína peníze, které by jí zajistily pohodlný život. Červína sice neulovila, ale na ocet nezůstala. Po skončení začala obrážet večírky. Tato dáma se snažila zajistit si život po boku úspěšného a zajištěného muže.

Ještě před svojí pátou svatbou nafotila fotky pro český Playboy i pro pánský časopis pro muže ve Francii. Jejím pátým mužem se stal o čtrnáct let mladší David Kracík. S ním se rozvedla po jeho zatčení v říjnu 2012. Od rozpoutání kauzy vytunelování autobazaru, který vlastní VyVolená Eva, je nezaměstnaná a pověst jejího manžela jí pronásleduje na každém kroku.

Eva Feuereislová o Gábině mluvila při svém pobytu ve Vile a nebylo to nic hezkého. Gábina údajně donutila Evu, aby na sebe nechala přepsat firmy jejího manžela. O dluzích, které firma má, se údajně nezmínila. Feuereislová tvrdí, že se k dluhu 200 miliónů korun se tak dostala jak slepá k houslím. To ale Kracíková zásadně popírá. "Byla jsem úplně zoufalá, protože jsem o dluzích nic netušila. Eva to moc dobře ví."

Gábina Kracíková v rozhovoru pro Blesk.cz vyjádřila obavy, zda je Eva Feuereislová ještě vůbec normální. „Myslím si, že má ve své povaze dost zvláštní reakce, výbušné, trošku až psychopatický. Má dobrý přesvědčovací schopnosti. Ona ty herecký výkony podává velmi slušně. Napsala jsem to i na svůj facebookový profil.“

O Feuereislové je známo, že se snaží být středem pozornosti a prosadit se ve světě hvězd. Vždyť její přezdívka je slavomanka či hraběnka. Přihlásila se i do Československé Superstar. Medializovaný byl i její vztah s Domenicem Martuccim, se kterým měla údajně chodit hned po Ivetě Bartošové. I ve Vile dokázala svoje touhy, když se pověsila na vítěze první řady VyVolených Vladka Dobrovodského a nejspíše doufá, že jí to dopomůže k výhře. Zatím se její taktika vyplácí, včera se podruhé vrátila do Vily z Duelu. 

Obě ženy mají tedy mnoho společného. Obě se dokázaly prosadit do finálových bojů reality show, obě touží po bohatství a pohodlí, které z něho plyne. Obě mají za sebou vztahy s mediálně známými muži. A proto se nemůžeme divit, že se spřátelily.

Která nakonec v tomto souboji vyhraje a očistí své jméno? To zatím nikdo netuší.

Fotogalerie
6 fotografií