Jak už většina národa ví, Eva má na krku dluhy v přibližné hodnotě 200 miliónů korun, které jsou navázané na pochybný pardubický autobazar. Sama tvrdí, že při odkupu firmy neměla o ničem ani ponětí. To je ale nejspíš lež. Potvrdil to již dřívější svědek, bývalý zaměstnanec, Robert M., který Evu dokonce označil za autora celého plánu.

Jak jsme již informovali, podle všeho Robert M. na její machinace s prodejem a výkupem starších aut přišel, ale ona to zahrála do autu. Robert M. o ní tvrdil, že její povaha je kam vítr, tam plášť. Nám se ale podařilo získat další svědectví, tentokrát od Gábiny K., bývalé spolumajitelky autobazaru. Ta Evu vykreslila jako vypočítavou a všehoschopnou ženu. Navíc je prý Eva velmi dobrá herečka...

Pravda o Evě a vajíčkách

Gábina K. tvrdí, že VyVolenou Evu poznala přes společnou známou a o jejích pozdějších praktikách ve firmě nic neví. Jejich společná známá Evě údajně poradila, jak levně vydělat peníze. Šlo o darování vajíček, které je v České republice velmi lukrativním obchodem! Sama Eva to i ve Vile přiznala.

"Snášela" každý měsíc

Je zarážející, kolikrát do roka tuto proceduru podstupovala. „Poradila jí, ať chodí darovat vajíčka. Za jedno dostala 22 tisíc korun,“ prozradila v rozhovoru Gábina K. "Mně Eva říkala, že darovala vajíčka. Že na ně chodila každý měsíc. Byl to její zdroj obživy," dodala. Taková četnost darování se ale výrazně nedoporučuje, protože zvláště hormonální stimulace před darováním je pro tělo velkou zátěží.

Bez práce nejsou koláče

I další výpověď Gábiny K. o Evě leccos vypovídá. „Darovat ty vajíčka chodila proto, že nemá žádnou práci. Můj názor je ten, že do práce nehodlá chodit."  Z toho důvodu se prý chtěla stát majitelkou firem, které by pro ni vydělávaly peníze a ona nemusela hnout ani prstem.

Co všechno ze sebe prodá?

Podle bývalé společnice Evy nejde úplně určit, kam až bude Feuereislová schopná zajít."To nevím, to těžko říct. Už i v ukázkách na TV Prima říká, že by chtěla chodit na plazmu, tak si myslím, že co půjde… Raději by rozprodala celé své tělo, jenom aby nemusela chodit do práce.“

A proč to dělala? Gábina K. má jasno. "Protože chtěla peníze. Já si myslím, že tam chodila často, každý měsíc či ob měsíc, protože to je docela už na hraně zdravotní. Myslím, že prostřídala hodně klinik a zdravotních zařízení, kde to lze věnovat. Já sama bych to nikdy v životě neudělala. Nemyslím si, že to je morálně špatné, ale svědčí to spíš o povaze Evy."

Exspolečnice Evy ji navíc obviňuje i prospěchářství. "Nedarovala to kvůli tomu, aby někomu pomohla, ale aby měla zdroj financí," dodala. 

Eva do každé rodiny?

Otázkou je, kolik vajíček už Feuereislová darovala. Snaží se snad svůj genofond co nejvíce rozšířit, aby po světě běhalo co nejvíce Eviček? Doufáme, že ne!

Co vše je pravda a co lež? To se dozvíme až po vypadnutí VyVolené Evy Feuereislové z Vily. A to může být již dnes večer! S určitostí ale můžeme říct, že na každém šprochu je pravdy trochu... Co si myslíte vy?

Video
Video se připravuje ...

Bývalá kamarádka VyVolené Evy Feuereislové promluvila o jejím podnikání s vlastním tělem. Jan Jedlička, ftw

Fotogalerie
6 fotografií