Domenico Martucci se musí vždycky odlišovat. Džambulce přichází gratulace k její svatbě z různých míst, ale z Itálie to rozhodně není. Bývalý přítel novomanžele svým vzkazem šokoval.  Dělal si totiž zálusk na Ivetin majetek! Doufal totiž, že Iveta s Rychtářem neuzavřela předmanželskou smlouvu.

„Doufám, že nebudou mít předmanželskou smlouvu, protože pak z nich se svými právníky vytřískám daleko víc peněz,“ řekl Blesk.cz Domenico. Jeho uvažování je jasné: pokud by Iveta s Pepou neuzavřela předmanželskou smlouvu, Rychtářův majetek by se navýšil o ten Ivetin a Martucci by tak mohl na Rychtářovi vysoudit víc peněz. To se však nestalo, nyní už víme, že předmanželská smlouva podepsaná byla a všechen majetek že má připadnout Arturovi.

Těší se na soud

Ital, který se o průběh svatby příliš nezajímal, protože tráví dovolenou na Sardinii, škodolibě doufá, že manželství bude trvat alespoň do konce soudu mezi ním a Rychtářem. Hrabě totiž zažaloval Rychtáře za jeho eskapády v Itálii, když v létě zachraňoval Ivetu z jeho italského sídla.

„Italský soud mi ve všech směrech vyhověl, Rychtář je nyní obžalovaný, před pár týdny mu z Itálie odeslali vyrozumění a v současné chvíli se rozhoduje, kdy proběhne soud.“

S Rychtářem bude mít peklo

A co odpověděl na otázku, zda ho nemrzí, že si Ivetka vzala Rychtáře a ne jeho?

„Mrzí mě to především kvůli Ivetě, s Rychtářem bude mít peklo. Bere si ji kvůli majetku. Je to bezdomovec, to o něm ví každý, ten sňatek je motivovaný penězi,“ přiznal Domenico.

Jak nakonec manželství Ivety s Josefem Rychtářem dopadne, je jen ve hvězdách. My jim můžeme jen držet palce, aby Josef Rychtář učinil Ivetu konečně šťastnou!

Fotogalerie
4 fotografie