Ač by si Marta měla užívat své prvotní mateřství v klidu a plnými doušky, přece jen si občas od plínek a dětského křiku odskočí mezi dospělé. Měsíc a půl po porodu tedy vyrazila na mejdan nového projektu australské přírodní kosmetiky, jehož je tváří.

Marta během těhotenství nabrala 15 kilogramů, což se ji pomalu ale zdárně daří shazovat. „Mám ještě šest kilo nahoře, ale na druhou stranu mám o několik čísel větší prsa, protože kojím,“ prozradila Blesk.cz šťastná Jandová.

Mám špeky. Jím hodně sladké, neodolám koláči nebo sušence, ale co, později budu cvičit a koncertovat a shodím to,“ svěřila se Marta. Také se pochlubila, že její dcera Maruška je veselý človíček, na kterého se Marta jen směje. „Když má ale prdíky, tak umí zařvat jako správná lvice a dcera rockerky,“ smála se novopečená maminka.

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandova o porodu Petr Soukup, Tereza Kühnelová

Zpěvačku postihly pod porodem zdravotní problémy, a tak musela být poslední tři měsíce v klidu a na rizikovém těhotenství. „Nakonec jsem rodila císařem. Malá přestala v bříšku růst a tak musela ihned ven. Narodila se hrozně maličká a měla obmotanou šňůru kolem krku. Chtěla jsem rodit přirozeně, ale teď jsem šťastná, že je zdravá a v pořádku,“ přiznala Marta, které prý její partner Mirek Verner pomáhá dokonce i s přebalováním.

Fotogalerie
6 fotografií