Zdroj ze zákulisí nám prozradil, že Agáta na přípravu kašle a místo toho se raději věnuje soukromým aktivitám. Není tedy divu, že její projev působí příšerně přidušeně! Jindy sebevědomá suverénka, kterou před kamerou proslavily poměrně vtipné party reporty pro Top Star Magazín ve VyVolených vypadá jako deklamující školačka s nepodařeným referátem.

Každý začátek je těžký…

Uspěchaná Agáta odříkává s námahou naučené texty ze scénáře jako básničku na recitační soutěži ve druhé třídě. Hlavně to mít rychle za sebou a šup zpátky mámě pod sukni! Mladá moderátorka po celý čas přenosu svírá scénář jak klíště a improvizaci se vyhýbá jak čert kříži. Její noční horror show by mohli z fleku překřtít na Psycho vynervované Agáty nebo Strach a třes na Barrandově.

Potíže paní Prachařové

První show Agáta „zpatlala“ tak, že se soutěžícímu ani nezvládla správně představit. Občasné přeřeky a záseky bychom jí ještě mohli odpustit. Horší však je, že moderátorce chybí jakkákoliv novinářská průprava a během rozhovorů zbrkle skáče bez sebemenší logiky jako postřelená koza od tématu k tématu. Zbývá, než doufat, že si Agáta svoje předešlé přešlapy vezme k srdci a v průběhu podzimu na sobě pořádně zapracuje. Každopádně jí držíme palce!