Z daleké Floridy přiletěla Olga Matušková po roce opět do Prahy. Zde představí svou knihu o svém zesnulém manželovi Slavíku z Madridu Waldemaru Matuškovi, kterou dopisovala dlouhé dva roky.

 

„Waldovi jsem slíbila, že když odejde dřív, než to dodiktuje, dodělám to sama. Trvalo mi to ale dva roky, než jsem se do toho pustila. Potřebovala jsem odstup,“ svěřila Blesk.cz Olina.

Tahle kniha však nahání mnohým slavným lidem hrůzu. Prý v nich Matuškovi prozradili řadu tajemství českých celebrit. Jediná Vondráčková, sousedka z Floridy, se jí nebojí. S Olgou ji pojí dlouholeté přátelství a s Waldemarem nazpívala slavnou píseň To se nikdo nedoví...

Právě Vondráčková čekala na Olgu, která i po tak dlouhém letu sršela energií, v příletové hale na Ruzyni. Zpěvačka pro své známé přijela autem, do kterého musela nacpat všechna Matuškovic zavazadla. Olga totiž přiletěla i se synem Waldou (36).

Kromě představení své knihy Olgu čeká ještě dnes odpoledne zkouška největších hitů Waldemara Matušky se skupinou K.T.O. Ta Waldu doprovázela 35 let. Slavnostní koncert k jejich 50. narozeninám proběhne ve středu v Lucerně.

Fotogalerie
6 fotografií