Celé Česko se těšilo na příjezd rodačky z Litvínová, které svět modelingu leží u nohou. Jenže Herzigová se na večírku Richarda Müllera projevila jako nafoukaná celebrita s hvězdnými manýry.

Podle našich zdrojů si brala ochranku všude s sebou, dokonce i na toaletu a s kyselým výrazem v obličeji se tvářila na všechny, se kterými nechtěla mluvit. Když ale občas promluvila, kuňkala tak, že ji nebylo téměř vůbec rozumět.

Toho si ovšem nevšiml ani Richard Müller, ani jeho žena. Jak by také jo, když Herzigová zásobovala zpěváka samými polibky. „Můj vztah k Evě je velmi speciální. My jsme se viděli poprvé v životě, když Evě bylo čtrnáct let a ani ještě netušila, že bude slavná. A nyní se setkáváme podruhé,“ prozradil Blesk.cz zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

Polibky týdne! Topmodelka Eva Herzigová se přisála na Müllera Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Herzigová, která se zahalila celá do bílých pytlových šatů, v nichž chtěla nejspíš zakrýt přebytečná poporodní kila, Müllerovo nové CD pokřtila polibkem, jako by to bylo její nejoblíběnější album. „Eva moje cédéčko ještě nikdy předtím neslyšela,“ svěřil se Müller, kterému však stačilo, že ho alespoň pokřtila krásná žena.     

Fotogalerie
8 fotografií