U lůžka umírající Zuzany byl její milující manžel Hynek (37). Držel ji za ruku a cítil, jak pomalu odchází. „Z nemocnice mu zavolali, že Zuzanu odpojují od přístrojů. Oblékl se celý do černého a šel tam. Tam mu umřela v náručí,“ vzpomíná Jana, maminka herečky známé hlavně ze seriálu televize Prima Velmi křehké vztahy.

Dík za každý rok

Ona i její manžel byli ze smrti své dcery hodně zdrcení, ale s odstupem času jsou vděční za každý okamžik, který s ní strávili. „Jsem ráda, že od prvního onemocnění žila ještě dvacet let. Každý rok navíc, co žila, jsem brala jako bonus, že tu s námi mohla být,“ řekla Blesku se slzami v očích paní Jana.

Láska až za hrob

Rodiče prožili hodně bolesti, ale jak sami prozradili Blesku v dojemném povídání, nejvíc si vytrpěl manžel Hynek. Zuzku nejen miloval z celého srdce, ale měla v něm i velkou oporu. Věděla, že když zemře, o jejich adoptovaného syna Jeníčka (2,5) bude dobře postaráno. „Jejich manželství bylo fantastické. Vím, že Hynek by za ni dýchal. Dlouho se z její smrti nemohl vzpamatovat,“ tvrdí paní Jana s tím, že i oni mu s výchovou syna hodně pomáhali. „Často byl u nás. Bylo to pro něj složité. Jako mužský zůstal sám s dítětem,“ dodává.

Fotogalerie
13 fotografií