Jak Blesk informoval již v minulých dnech, Dřízhal se dva roky po smrti své milované Zuzany znovu oženil a se svou druhou ženou dokonce čeká miminko! „Děkuji vám za gratulace, ale žádné informace se nechystám poskytovat,“ napsal včera Blesku Dřízhal.

Už říká máma!

My ale víme, že plavovlásku, která jej uhranula, při procházkách se synem láskyplně drží za ruku, a co je nejdůležitější – Jeníček už má komu říkat máma... „To slovo vyslovil, až když Zuzka zemřela. Do té doby ho neuměl říct,“ prozradil kdysi Dřízhal, kterému se s novou láskou určitě ulevilo. Po Zuzanině smrti se totiž musel vzdát i své práce scénografa. „Zůstal jsem s malým dítětem sám a žil jsem jen z rodičovské dovolené 7600 korun,“ vysvětlil v jednom z dřívějších rozhovorů.

Peklo zažehnáno

Dřízhal se téměř dva roky nemohl vzpamatovat ze smrti milované ženy. Úplně se mu zhroutil život, protože kromě Zuzky ztratil v krátkém sledu otce, matku a dokonce i babičku. Nejenže se musel sám starat o Jeníčka, ještě ho trápily obavy, že mu ho soud jako vdovci vezme, protože nebyla dořešená adopce. Malý o svého tátu naštěstí nepřišel a nyní už žije v úplné rodině.

Boj Zuzany s rakovinou

Dlouhých 19 let se herečka prala s rakovinou lymfatických uzlin. Poprvé to bylo v době, kdy ještě studovala na gymnáziu. Zákeřná nemoc se ji pokoušela zlomit třikrát. Nakonec ji o život paradoxně připravil před dvěma lety zápal plic. V době, kdy si Zuzka myslela, že je zdravá, s manželem Hynkem Dřízhalem adoptovali miminko, protože vlastní po sérii chemoterapií nejspíš mít nemohla. Herečka si ho ale neužila ani rok…

Fotogalerie
7 fotografií