Špindíra Martin (23) Vladka osočil, že jeho vinou ve vile chybí rajčata. Mladík, který už pěkných pár dní ve vile „recykluje“ stále jedno a to samé tričko, se po Vladově výpadu tvářil jak pašík před porážkou. V zápětí však přešel do ofenzivy: „Drž hubu,“ vzkázal svému sokovi. „Já ti dám drž hubu, víš s kým se bavíš vůbec?“

„Tak se mnou takhle mluvit nebudeš,“ dal Vladko jasně najevo, kdo vládne ve vile. „Nerozčiluj mě. Mě nepřeřveš,“ poslal mu závěrečné varování vítěz první řady VyVolených s leskem líté šelmy v oku. „Jseš sobeckej a línej jak veš,“ nešetřil nadávkami.

Dojde na pěsti?

„Tohle může dopadnout jenom špatně,“ svěřil se pak zdrcený Martin dalším soutěžícím. „Takový řev, jaký jsem slyšela, je předzvěstí, že budou padat facky a kopance,“ třásla se ve zpovědnici citlivá Lucka (26).

Jak tohle jen může dopadnout? Jisté je jedno: Pokud se pomatený Martin znovu pokusí postavit se králi kuchyně, šílený šéfkuchař ho usmaží ve vlastní šťávě. V lepším případě. S Vladkovým temperamentem by z něj také mohl být tatarský biftek!

Video: FTV Prima

Fotogalerie
5 fotografií