Není nic průhlednějšího a trapnějšího, než když si na sebe Faltýnová neustále bere průsvitné šaty, aby na sebe přilákala pozornost mužů a především médií. Jenže svými odhalenými prsy a bradavkami už nikoho nepřekvapí. Nahá se ukazuje na veřejnosti tak často, že by spíš své okolí překvapila, kdyby si jednou oblékla spodní prádlo, nebo alespoň podprsenku.

V průhledných a cvoky posázených šatech se Faltýnová objevila na módní přehlídce Top Secret, kde její mladší a cudnější kolegyně předváděly spodní prádlo. Faltýnová by tak zde mohla načerpat krapet inspirace a poučit se, že podprsenka se používá k zakrytí ženských intimních partií, jako jsou například prsa.

Její přítel moderátor pořadu QI Leoš Mareš, který show moderoval, by také měl zapřemýšlet o změně svého šatníku. V bíle lemovaném černém obleku, ve kterém se na jevišti objevil, působil celkem směšně. To zpěvačka Helena Vodnráčková svým šarmatním vzhledem v růžových šatech naopak všechny potěšila. Seklo jí to snad nejvíc ze všech přítomných dam.

Fotogalerie
11 fotografií